Het Hotel

Het Amadi Park Hotel is een luxe 4-sterren hotel in het centrum van Amsterdam.

Het hotel beschikt over 33 luxe kamers, waaronder een-, twee- en drie persoonskamers, suites en mindervalidenkamers. Alle kamers zijn voorzien van een luxe badkamer met een milieuvriendelijke regen- en handdouche, een haardroger en scheerspiegel.

In de kamers vindt u op maat gemaakte meubels en een zeer comfortabel bed. In het gehele hotel heeft u toegang tot snel en gratis wifi. Een Nespresso koffieapparaat, theefaciliteiten en een minibar staan gratis tot uw beschikking.

Het Amadi Park Hotel is een milieuvriendelijk hotel, gevestigd in een duurzaam gebouwd pand. Bij de bouw en inrichting van het hotel is gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken op het gebied van milieu en duurzaamheid. Zo is er overal ledverlichting en zorgt aardwarmte voor verwarming.

Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan graag voor u klaar om uw specifieke wensen te vervullen en uw vragen te beantwoorden. Bij Amadi Park Hotel willen we dat u geniet van uw verblijf.

Een stad met een rijke historie

Amsterdam heeft als belangrijke VOC stad een rijke geschiedenis, die terug te zien is in de grachtengordel en de vele musea. Vraag ons personeel om meer informatie.

Ontdek musea