Contact

Het Amadi Park Hotel streeft ernaar om snel en efficiënt te reageren op vragen en verzoeken. Wij bieden u graag alle hulp en informatie.

Reserveer online of neem contact op met de Amadi Park receptie, geopend van 8:00 tot 23:00 uur. Heeft u een algemene vraag of opmerking, dan kunt u ook gebruik maken van het contactformulier. Wij danken u alvast voor de moeite.

Openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal Station kunt u tramlijn 11 nemen en uitstappen bij tramhalte Eerste Constantijn Huygensstraat of tramlijn 17 nemen en uitstappen bij Bilderdijkstraat. Vanaf beide haltes is het nog een korte wandeling naar het hotel.

U kunt vanaf Schiphol Airport bus 397 nemen naar het Leidseplein, vanaf bushalte Leidseplein is het ongeveer nog 10 minuten lopen naar het hotel.  

Bij TCA kunt u een taxi bestellen, belt u ze direct op tel. nr. +31-20-7777777 en vermeld uw verblijf bij het Amadi Park Hotel voor speciale tarieven van en naar de luchthaven.

Met de auto

Het hotel is zowel met openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. Wij raden u aan te parkeren in de parkeergarage van de Hallen op 10 minuten loopafstand van het hotel. Het adres is: Bellamyplein 41, 1053 AT Amsterdam en de parkeerkosten bedragen € 51,- voor 24 uur. 

Contact